Een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar even tussen de dagelijkse boodschappen door. U neemt een beslissing met financiële impact, waarmee u langdurige verplichtingen aangaat. Dan is er vaak behoefte aan uitvoerige en bovenal vakbekwame voorlichting. En wel op een zodanige manier dat u begrijpt waar het over gaat. De adviseurs van Henk Mulderij Financieel Advieskantoor verstaan die kunst. Zij weten waarover ze praten en wat geldverstrekkers allemaal nodig hebben om met succes een hypotheek rond te krijgen. En hypotheken kunnen soms best ingewikkeld in elkaar zitten. Een hypotheekaanvraag is in ieder geval een traject dat naast pragmatisch advies veel aandacht en accuratesse vergt.

Persoonlijk leenadvies

Daarom vindt u op de website van Henk Mulderij Financieel Advieskantoor geen mogelijkheid om snel even uw maximale hypotheeklast te berekenen. Ondanks het feit dat ze zich wel voor kunnen stellen dat zoiets op het eerste gezicht wel handig lijkt, zijn de adviseurs van Henk Mulderij Financieel Advieskantoor van mening dat u door zo'n simpele berekening veelal op het verkeerde been wordt gezet. Een hypotheekcalculator geeft namelijk slechts een heel oppervlakkige indicatie. Een hypotheekaanvraag gaat veel meer de diepte in en wanneer u zich op voorhand al rijk hebt laten rekenen op diverse websites, is de teleurstelling des te groter wanneer het te lenen bedrag toch lager uitkomt. Vandaar dat ze bij Henk Mulderij Financieel Advieskantoor de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek, waarin ze veel meer voor u inzichtelijk kunnen maken. Een hypotheekadvies aan de computer overlaten is voor de adviseurs van Henk Mulderij dan ook geen optie. Zij gaan voor de persoonlijke aanpak en dus graag samen met u aan tafel.

Onafhankelijkheid biedt meer keuzemogelijkheden
Naast de persoonlijke aanpak benadrukt Henk Mulderij Financieel Advieskantoor ook graag de onafhankelijke positie die zij innemen in het hypotheekadvies. Wanneer u klant bent bij een bank en u hebt een hypotheek nodig, dan ligt het wellicht voor de hand om eerst naar die bank te gaan voor hypotheekadvies. Henk Mulderij Financieel Advieskantoor attendeert u er wel graag op dat een dergelijk advies meestal te eenzijdig gericht is. Immers de bank biedt slechts haar eigen product(en) aan. Bij Henk Mulderij Financieel Advieskantoor kunt u kiezen uit diverse opties van verschillende aanbieders die een hypotheek aan u willen verstrekken. Een lage rente is dan misschien wel het eerste waarnaar u geneigd bent te kijken, maar de kleine lettertjes (clausules en voorwaarden) en bijkomende financiële producten, spelen ook een grote rol in het beslissingsproces. Ga daarom óók aan tafel bij Henk Mulderij als onafhankelijk hypotheekadviseur.

Flexibele tariefstelling
Hypotheekadvies is maatwerk en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Daarom neemt Henk Mulderij Financieel Advieskantoor de kosten voor een eerste oriënterend hypotheekgesprek voor zijn rekening. Het is een kennismakingsgesprek waarin ze u duidelijk inzicht geven in de mogelijkheden die zij bieden en welk tarief zij berekenen voor hun advies. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

Kwaliteitskeurmerk
De adviseurs van Henk Mulderij Financieel Advieskantoor blijven voortdurend voldoen aan verschillende vakbekwaamheidseisen, gesteld door de Stichting Erkenningsregeling Financieel Adviseurs. Het kwaliteitskeurmerk 'Erkend Financieel Adviseur' draagt bij aan het betrouwbare imago van Henk Mulderij Financieel Advieskantoor.

Maak een afspraak voor gratis advies en neem contact op met ons kantoor via 0528-229050.


Neem contact op