Verhuurbemiddeling

Bent u op zoek naar een huurwoning of wilt u uw eigen woning verhuren? Het vinden en huren van een woning is één van de eerste levensbehoeften. U wilt dan ook komen te wonen in een woning die het beste aan uw woonwensen voldoet of u wilt de ideale huurder vinden voor uw te verhuren woonobject. Bij onze werkzaamheden staan dan ook het serviceniveau en transparantie hoog in het vaandel.

Huurwoning zoeken
Zoekt u een geschikte en betaalbare huurwoning en wilt u een keuze maken uit een gevarieerd aanbod? Bekijk dan hier het actuele huuraanbod.

Om in aanmerking te komen als potentiële huurder zijn onderstaande documenten gewenst voor een correcte dossieropbouw: 

- Kopie identiteitsbewijs
- Tenminste drie recente salarisstroken
- Recent ondertekende werkgeversverklaring
- Bankafschriften met hierop zichtbaar de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken
- Bankafschriften met hierop zichtbaar de huurbetaling afschrijvingen van de laatste drie maandhuren (indien hiervoor een huurwoning is bewoond).

Wanneer u geen geschikt object in het actuele aanbod vindt? Schrijft u zich dan online in voor bemiddeling of kom langs bij ons kantoor aan de Schutstraat 87 in Hoogeveen. Wij zullen u dan telefonisch of per e-mail op de hoogte houden van nieuw binnengekomen huurobjecten die passen binnen uw wensen.

Huurwoning aanbieden
Het verhuren van woningen is een complexe zaak waarbij uitgebreide kennis van zaken onmisbaar is. Als verhuurder moet u ook goed op letten wie u als huurder in uw woonobject laat wonen, daarom scannen wij de potentiële huurder door middel van de huurcheck. Via Huys makelaars kunt u uw woonobject zorgeloos verhuren. Wij bieden 3 pakketen aan, namelijk: 
  • Pakket 1: Verhuur
    Dit pakket bestaat uit het opnemen van de woonruimte, presenteren van de woonruimte op websites, uitvoeren VBO huurcheck, onderhandelen met huurder, opmaken en vastleggen huurovereenkomst.
  • Pakket 2: Verhuur en Administratief- en financieel beheer
    Dit pakket bestaat uit pakket 1 en het incasseren van de huurpenningen, en dragen wij risico tot 2 maand huur bij het niet betalen van de huur door huurder.
  • Pakket 3: Verhuur, Administratief- en financieel beheer en technisch beheer
    Dit pakket bestaat uit pakket 2 en het behandelen van meldingen van huurder (24/7), het doorgeven van storingen aan de desbetreffende instantie, het uit laten voeren van onderhoudswerkzaamheden en het doorgeven van storingen aan de desbetreffende instantie. Hierover wordt vooraf een afspraak gemaakt.

Huurwoning tijdelijk verhuren
Heeft u uw woning bij ons in de verkoop en wilt u uw woning tijdelijk verhuren? Dat is mogelijk onder de leegstandswet. Voor verhuur op basis van de leegstandswet geldt niet de uitgebreide huurbescherming die bij normale verhuur geldt. Aan het einde van het huurcontract moet huurder de woning verlaten en kan lege oplevering van de woning in geval van verkoop dus gegarandeerd worden.

Word ook een tevreden klant en gun ons de uitdaging om voor uw te bemiddelen bij de verhuur van uw woonruimte!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: 0528-229050.


Neem contact op