Verkoopbemiddeling

De eerste stap is gezet. U heeft besloten uw woning te verkopen. En nu, wat is stap 2? Het is heel waarschijnlijk dat er allemaal vragen bij u opkomen waar u zelf het antwoord niet op weet. Logisch. Een huis verkopen is als het goed is niet uw dagelijks werk. Laat ons u daarom helpen.

Transparant verkoopplan

Wij hebben inmiddels al behoorlijk wat woningen verkocht sinds wij in Hoogeveen gevestigd zijn. Dat is in uw voordeel. Wij kennen de markt, de prijzen, het overige aanbod en het economisch klimaat. Deze kennis gebruiken wij om voor uw woning een verkoopplan te bepalen. Wat is een reële vraagprijs en de te verwachten verkoopopbrengst? Daarnaast werken we aan een verkoopstrategie die het verkooptraject van begin tot eind inzichtelijk maakt. Dan weet u precies welke middelen wij inzetten om de woning zo gunstig mogelijk te presenteren en verkopen. Gewoon transparant en eerlijk! 

Snelle verkoop
Iedere - bij ons aangesloten - makelaar is zelfstandig ondernemer. Dit houdt in dat ook de makelaar zelf belang heeft bij een snelle en succesvolle verkoop. Hij zit op dezelfde golflengte als u. Dat is wel zo prettig als u snel wilt handelen.

Buiten kantooruren
Wij snappen dat het verkopen van uw woning vaak tussen de bedrijven door gebeurt. Een drukke baan, een gezinsleven en andere verplichtingen geven u niet altijd de mogelijkheid tussen negen en vijf beschikbaar te zijn. Geen probleem! Wij zijn flexibel en een afspraak buiten kantooruren is vanzelfsprekend.

Openingstijden :
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur
Maandag tot en met zaterdag van 8.00 – 20.00 uur telefonisch te bereiken

Tel: 0 528 - 229050

Garantie
Huys Makelaars is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO). Dit geeft u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbaar, deskundig en gediplomeerd makelaarskantoor.

Wilt u één van onze makelaars inschakelen om uw woning te verkopen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Woning aanmelden